Buy Alprazolam From Mexico Buy Adipex Now Buy Phentermine In New York Buy Xanax Today Buy Soma From India
Música

El coneixement i la formació musicals són molt importants per a l’enriquiment cultural, tant personal com col•lectiu


salagala 0010Actualment l’ensenyament musical a Catalunya s’estructura en: nivell elemental, grau professional (o nivell mig) i grau superior. A l’Escola de Música Pere Mercader s’imparteix el nivell elemental i els cursos de nivell mig. Els alumnes que volen continuar els seus estudis musicals poden fer-ho de manera oficial en un Conservatori, després de superar la prova d’accés, o de manera no reglada en altres Escoles de Música que imparteixin la resta de cursos de nivell mi

En la seva oferta educativa, l’Escola de Música Pere Mercader, promou l’aprenentatge del llenguatge musical, així com estimular i gaudir de la pràctica interpretativa de l’instrument, tant a nivell del grau elemental com a nivell del grau professional, posant especial atenció a les experiències musicals col•lectives i a la participació activa en les activitats que s’organitzen.disposa del professorat suficientment preparat i qualificat per portar a terme tots els cursos i activitats que el Centre programa, així com l’ensenyament dels diferents instruments.

 

diputació color 2 línies

Audicions a la plaça

  Per segon any, l’Escola de Música Pere Mercader surt al carrer a realitzar les audicions finals del curs durant tota una setmana.

"Jack i la mongetera màgica" i…

  El dissabte, 25 de maig, es representaran les cantates de final de curs de l'Escola Municipal de Música Pere Mercader a la Sala Centre Recreatiu.

14a SETMANA DE LA MÚSICA

  Ja arriba a Cassà una nova edició de la Setmana de la Música, carregada d’activitats, música i ritme. Del 6 al 14 d'abril, el poble i molt concretament el Centre Cultural Sala...

Tria d’horari d’instrument curs 2017-201…

Els dies 5 i 6 de setembre es podrà escollir l’horari d’instrument

13a Setmana de la Música

Ja arriba a Cassà una nova edició de la Setmana de la Música, carregada d’activitats, música i ritme.

Concert de la JOC

Aquest proper diumenge no us podeu perdre el concert de primavera de la Jove Orquestra de Cassà.

Música a la plaça

Per primer cop l’Escola de Música Pere Mercader surt al carrer a realitzar les audicions finals del curs  durant tota una setmana.

Concert de la Jove Orquestra de Cassà

Aquest divendres, 15 de juny, a les 21 h tindrà lloc el concert de la JOC a l’Auditori del Centre Cultural Sala Galà.

Tria d’horari d’instrument curs 2018-201…

Els dies 4 i 5 de setembre s’escullirà l’horari d’instrument