Art

emac

L’Escola d’Art Josep Lloveras, antiga Escola Municipal d’Art de Cassà (EMAC) és un organisme de l’Ajuntament i funciona de manera independent a l’ensenyament reglat. Es va crear el 1995 amb la intenció d’aglutinar els cursos que ja s’estaven fent aleshores -dibuix infantil i tapís per adults- i cobrir així la demanda que hi havia d’altres cursos com la pintura. Des de la seva constitució són moltes les activitats que s’han dut a terme -cursos, exposicions, concursos, tallers monogràfics, conferències, visites culturals…- i amb la incorporació al Centre Cultural Sala Galà, l’Escola d’Art forma part de l’activitat creativa, cultural i dinàmica del poble.

L’Escola ofereix una sèrie de cursos anuals per a nens i nenes des dels 4 anys, així com diversos cursos de dibuix i pintura, tapís i altres per a joves i adults. Durant l’any, també s’organitzen cursos i tallers monogràfics temporals: model viu, escultura, scrapbooking, fotografia… A més a més des de l’escola es realitzen activitats paral·leles com sortides culturals, conferències, exposicions i concursos. 


Visita al MNAC

  Desde l’Escola d’Art i la Sala Galà es vol apropar la cultura i l’art als cassanencs des d’una altra perspectiva en que a més de les activitats pròpies de l’equipament i...

Nous cursos al matí a l'Escola d'Art

  l'Escola d'art amplia la seva oferta formativa i ofereix dos cursos al matí. Ja podeu fer la vostra inscripció als cursos de Dibuix i pintura per adults - MATÍ  i...

CREACTIVA'T Setmana Santa 2024

Del 25 al 28 de març tindrà lloc la nova edició de Creactiva't per Setmana Santa 2024.

Taller Art Km 0: Creació d'Instruments

  Un tambor, un sonall, instruments de corda i de vent. Res millor per a celebrar la setmana de la música creant els nostres propis instruments!

CREACTIVA'T Nadal 23

  Vine als tallers artístics que l'Escola d'Art ha organitzat per aquest Nadal a Sala Galà i desperta la teva creativitat.