Buy Ambien Pills Online Cheap 2Mg Xanax Online Buy Ambien Online Fast Delivery Buy Xanax China
Inici

capçalera18-19

 

Al web de la Biblioteca Municipal (http://www.bibgirona.cat/biblioteca/cassa/biblio/1326) trobareu un apartat de Biblioconfinament amb continguts culturals virtuals gratuïts i actualitzats. Hi ha diferents editorials com Errata Naturae, l’Associació d’Editors de Revistes i Digitals (APPEC), revista juvenil Namaka, llibreters...  

eBiblio https://catalunya.ebiblio.es/opac/#index

eBiblio Catalunya és un servei del Sistema de Lectura Pública de Catalunya que fa possible el préstec de continguts digitals a tots els usuaris amb carnet de les biblioteques públiques catalanes. Es pot accedir a aquests continguts a través de diferents dispositius: ordinadors personals, lectors de llibres electrònics, tauletes o telèfons intel·ligents. La biblioteca digital eBiblioCat permet accedir a més de 2.000 títols de pel·lícules, curtmetratges, enregistraments de concerts i documentals.

1234

El passat 20 de març s'havia de fer a la Biblioteca Municipal el recital per celebrar el Dia Mundial de la Poesia, del qual s'ha fet finalment una versió digital que podeu veure aquí (http://www.bibgirona.cat/biblioteca/cassa/biblio/1327).

Editorial Stonberg https://www.stonbergeditorial.com/

Cada dos dies publica un enllaç per a la descàrrega lliure dels seus llibres electrònics, disponibles a Kindle i Epub.

Llibres del Delicte

L’editorial proposa a qui no tingui lectures i no pugui comprar un e-book que enviï un mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i li donaran gratis un dels seus últims títols.

Club Editor https://clubeditor.cat/llibres/historia-de-dues-ciutats/

L’editorial ha ressuscitat la novel·la per entregues i cada dia publica una entrega d'Història de dues ciutats de Charles Dickens, traduïda per Núria Sales.

Revista Namaka https://revistanamaka.com/subscripcio-revista-infantil-namaka/

Namaka ofereix la subscripció digital gratuïta a la revista fins que acabi el confinament

Associació d'Editors de Revistes i Digitals (APPEC) https://www.iquiosc.cat/tarifa-plana/promo

Els editors de revistes en català de l'APPEC obren durant un mes de forma gratuïta la tarifa plana de revistes del iquiosc.cat amb el codi TARIFAPLANA2020. D'aquesta manera, s'obren els continguts de capçaleres en català com El Temps, Enderrock, Entreacte, Cuina, o Sàpiens, entre d'altres.

Spainmedia ofereix accés gratuït a les revistes Forbes i Tapas a través de la plataforma Zinio. www.zinio.com . Només t’has de registrar.

Hearts España permet la consulta de les seves 19 capçaleres fins a l’1 d’abril, a través de la plataforma Kiosco y más. Entre les revistes que editen hi ha Harpers Bazaar, Esquire, Cosmopolitan, Fotogramas etc. Per poder-hi accedir cal entrar a la plataforma https://www.kioskoymas.com/ , crear un compte i ja es pot accedir als números setmanals /quinzenals/ mensuals de les diferents revistes.

L’editorial Karras Comic ha penjat molts dels seus còmics en pdf a la seva pàgina web: www.karrascomics.com

L’editorial Errata Naturae ha alliberat 20 dels seus llibres i els ha penjat a la seva pàgina web per a descàrregues gratuïtes. La seva pàgina és https://erratanaturae.com/

El Grup Planeta ha posat a disposició dels lectors una selecció de títols d’alguns dels seus escriptors més populars, entre els quals hi ha Carlos Ruiz Zafón, María Dueñas o Dan Brown. Els llibres poden descarregar-se de manera gratuïta a www.keepreadingencasa.planetalibros.com

L’editorial Blackie Books ha posat en marxa la iniciativa Casa Blackie. I per això ha començat compartint en el seu perfil d’instagram el PDF del llibre “Instrumental” de James Rhodes. https://www.dropbox.com/s/sx6975620seim0m/INSTRUMENTAL%20-%20CASA%20BLACKIE.pdf?dl=0

Projecte Gutenberg http://www.gutenberg.org/

Arxiu de llibres electrònics gratuïts a internet. Els textos són principalment de domini públic, sigui perquè els drets han expirat o perquè l’autor ha donat el seu permís. La cerca avançada permet cercar per llengüa, ja que hi ha textos en més de 50 idiomes.

Llibreria No Llegiu https://www.instagram.com/nollegiu/

Cada dia, a les 17.30h a Instagram, en Xavier Vidal, llibreter de la No Llegiu explica un conte de Gianni Rodari.

David Planas https://www.youtube.com/channel/UCQsxktMipbofKvRgm7h84Vg

El contacontes David Planas ha penjat uns contes al seu canal de youtube.

Teatroteca http://teatroteca.teatro.es/opac/#indice

La Teatroteca és una mediateca del Centro de Documentación Teatral (Ministerio de Cultura y Deporte - INAEM) pensada per donar a conèixer les arts escèniques mitjançant un sistema de préstec en línia gratuït, sense ànim de lucre i limitat.

My Opera Player www.myoperaplayer.com

Si sou aficionats a l’òpera, el Teatro Real de Madrid i el Liceu de Barcelona posen en obert algunes de les òperes a aquesta plataforma en línia. Quan us registreu introduïu el codi OperaEnCasa i podreu accedir a òperes com Norma (Bellini), Rigoletto (Verdi), Capuleti e Montechi (Bellini), La Bohème (Puccini) o La Traviata ( Puccini), entre d’altres. Tots ells, d’accés gratuït, inclouen també entrevistes amb directors i protagonistes i reportatges.

El Petit Liceu

Per altra banda, el Liceu ha habilitat en obert al seu canal de youtube tres espectacles d’El Petit Liceu: La petita flauta màgica, La ventafocs i Pere i el Llop. https://www.youtube.com/user/LiceuOperaBarcelona

Institut del teatre - Arxiu Audiovisual de les Arts Escèniques  http://aaaec.institutdelteatre.cat/

El dipòsit digital recull la producció audiovisual de l’Institut del Teatre i arxius de teatres i/o companyies i fons que formen part del Centre de Documentació i Museu de les Arts Escèniques, com ara l’arxiu de la Fura dels Baus o entrevistes amb les ballarines del Ballet del Liceu.

Teatre Lliure https://www.youtube.com/teatrelliure

#LliureAlSofa El Teatre Lliure està treballant per a què es puguin veure alguns espectacles sencers del teatre al seu canal de youtube. Paral·lelament, la institució ofereix textos i vídeos per les seves xarxes socials.

La Calòrica https://vimeo.com/lacalorica

La companyia de teatre La Calòrica ha penjat obres senceres al seu canal de Vimeo.

Museu El Prado https://www.instagram.com/museoprado/

A l’instagram del museu El Prado, pengen vídeos explicatius d’obres del museu. Per aprendre elements molt interessant d’artistes com El Greco, Zurbarán, o simplement de processos com la restauració d’obres d’art.

Biblioteca Digital Mundial https://www.wdl.org/es/

Reuneix mapes, textos, fotografies, gravacions i pel·lícules de tots els temps i explica en set idiomes les joies i les relíquies culturals de les biblioteques.

Repositori Filmoteca https://repositori.filmoteca.cat/

Dóna accés a tota aquella documentació que ha estat digitalitzada per afavorir la seva consulta i preservar la seva conservació (revistes, fons personals, fotografies, cartells, llibres, partitures…), així com aquelles publicacions originalment publicades en format electrònic.

giny inscripcions18 19

Logo Biblioteca Maria Corominas Vertical

 Ajuntament de cassa

 

diputació de Girona