Inici

capçalera18-19

triainsrtument17 182

INFORMACIÓ DE LES INSCRIPCIONS A L’ESCOLA DE MÚSICA PERE MERCADER

INSCRIPCIONS I MATRICULACIONS: Preinscripcions del 9 al 31 de juliol de 2018

REUNIÓ INFORMATIVA: Dimecres, 5 de setembre, a les 20 h, al Centre Cultural Sala Galà

INICI DEL CURS: Dimecres 12 de setembre de 2018.*

*la quota del mes de setembre serà la meitat del preu indicat en cada curs a l’Escola de Música Pere Mercader.

CLOENDA DEL CURS: Divendres 21 de juny de 2019

Alumnes nous de llenguatge musical: Per a alumnes nous o bé que han cursat estudis en altres centres de música, es farà una petita prova de nivell per avaluar a quin curs han de continuar els estudis musicals. Cal demanar hora i portar els llibres o el material utilitzats  fins ara.

Informes: El mes de febrer es lliurarà un informe de seguiment i el mes de juny un informe final. Així mateix, el professor / coordinador de l’aula informarà individualment totes les famílies que ho desitgin sobre l’aprenentatge del seu fill o filla.

Assistència: Si el professor de llenguatge musical no pot impartir la classe per algun motiu justificat, l’Escola ha de facilitar, el mateix dia, un professor substitut o bé gestionar la recuperació de la classe.

Si un alumne falta a classe d’instrument, la classe no es recuperarà; si és el professor qui no hi pot assistir, llavors es fixarà la data i l’hora de recuperació.

Al llarg del curs es realitzen activitats diverses com concerts didàctics, cicles de música i audicions d’alumnes.

HORARIS D’INSTRUMENT

L’elecció dels horaris dels diferents instruments per al curs 2018/2019 es farà el dimarts 4 i dimecres 5 de setembre, de 16 a 20 h.

Els torns per a la selecció de l’horari d’instrument s’atorgaran a través d’un sorteig que seguirà el calendari següent:

• Del 9 al 31 de juliol: preinscripcions i matriculacions a http://inscripcions.salagala.cat.

• 1 d’agost: sorteig per atorgar els torns de selecció de l’horari d’instruments.

• 2 d’agost: disponibles els resultats del sorteig amb l’assignació de dia i hora per a la tria d’instruments (publicats a la pàgina web www.salagala.cat i a la cartellera exterior del Centre).

• 4 i 5 de setembre: tria d’horari d’instrument.

Les inscripcions que es realitzin a partir del 31 de juliol escolliran horari d’instrument per ordre d’inscripció a partir del 6 de setembre (no escau el sorteig).

giny inscripcions18 19

  

gini llibret19 20

biblioteca municipal

 

Radio

Ajuntament de cassa