Altres Activitats

TALLER FAMILIAR D'ARQUITECTURA

Aprendrem a observar i reconèixer els elements arquitectònics que ens envolten, a identificar les diferents dimensions de l’arquitectura i a treballar en dues i tres dimensions a través de diverses tècniques.

Destinat a nois i noies de 6 a 12 anys i les seves famílies pel dissabte 6 de març de 10.30 a 13.30 h al Centre Cultural Sala Galà.

Taller GRATUÏT! Realitzeu ja la vostra inscripció a www.salagala.cat  .Aquesta activitat la dinamitza Archikidz Girona (Maria Bosch, Ariadna Serrano i Mireia Reixach, arquitectes).


 TALLER D'EMOCIONS EN FAMÍLIA: "EL MONSTRE DELS PETONS"

Aquest taller projectat dins el cicle Illustrarium, s'explicarà el conte El monstre dels petons i aquí començarà tot: aprendrem noves tècniques pictòriques, descobrint un procés creatiu des del cos i el joc, deixant-nos emportar, aprenent i gaudint. Dibuix, teatre, joc, pintura, imaginació... Molt fàcil i senzill.

Destinat a nois i noies a partir dels 3 anys, l'activitat es realitzarà el dissabte 22 de maig de 10.30 a 12 h al Centre Cultural Sala Galà. GRATUÏT. Realitzeu ja la vostra inscripció a www.salagala.cat


Participa al festival LandArt&Gavarres

Vine  a idear i generar una proposta pel 4t Festival Landart&gavarres i participa d’aquesta proposta d’art a la natura. S’acompanyarà en el procés de generació de la idea, del concepte i en la producció de l’obra.

Es projecta l'activitat del 28 al 31 de desembre de 2020 de 10 a 13 h i es fara entre el Centre Cultural Sala Galà i Can Vilallonga. L'activitat vl 40 €. Els participants al curs formaran part del cartell del festival http://www.artigavarres.cat/ com a alumnes de l’Escola d’art Josep Lloveras.Realitzeu ja la vostra inscripció a www.salagala.cat


Creactiva't | Setmana Santa

Activitat creativa pensada per als dies de Setmana Santa en la qual els participants treballaran amb diferents tècniques artístiques a partir d’un projecte concret.

Del 29 de març a l'1 d’abril de 2021


Dia Internacional de l’art

17 d’abril de 2020

Exposició d’alumnes de l’escola d’art

Matinal d’activitats artístiques per a tota la família (pendent de confirmació)


38è concurs de colors sobre l’asfalt

Aquest any celebrarem de nou aquesta activitat durant la Festa Major de Cassà.

Festa Major

 

Matins d’art 

Activitat en la qual es vol donar espai i temps per gaudir dels matins d’estiu de forma creativa amb l’art com a eix central, entenent l’art des d’un punt de vista general i introduint activitats de volum, color, teatre, cant, dansa, música, fotografia, cinema i moltes coses més. Matins d’Art és un projecte global, un taller integrador i multidisciplinari d’experimentació i creació artística per a nens i nenes des dels 3 fins als 14 anys.

Estiu


Cicle Joviart Cassà

Cicle d’exposicions de joves artistes.

Organitzat conjuntament entre l’Escola d’Art Josep Lloveras i Cassà Jove.


Cicle Jubilart Cassà

Cicle d’exposicions d’artistes jubilats de Cassà.


Exposicions, sortides, xerrades i conferències…