Inici

capçalera18-19

 

Bases 7è concurs d'engalanament de carrers i 1r concurs d’engalanament de balcons per la festa major de Cassà de la Selva 2019

1.Participants: La participació és oberta a tots els carrers del poble de Cassà de la Selva. Es pot engalanar tot el carrer o bé un tram del mateix. També volem recordar que es poden inscriure més d'un carrer junts; sempre que la temàtica sigui la mateixa i els carrers estiguin connectats directament. Pel que fa als balcons, es podrà inscriure qualsevol persona de manera individual sempre i quan el seu carrer no estigui inscrit al concurs d’engalanament de Carrers.

2. Tema: La temàtica d'aquest any és lliure.

3. Durada: Els carrers hauran de romandre engalanats del 12 de juny al 23 de juny.

4. Jurat: El jurat estarà format per representants del món artístic cassanenc, representants de la Comissió de Festes i l'Hereu i la Pubilla del poble.

5. Restriccions. Cal tenir en compte les següents restriccions que s'exigiran als carrers participants:

  • Els engalanaments s'han de muntar com a mínim a 4 metres d'alçada per facilitar el pas dels vianants, vehicles o seguici festiu (gegants) per sota seu.
  • Els materials amb que es confeccionin els engalanaments han de poder resistir les inclemències meteorològiques i s'ha de procurar que no puguin suposar cap perill cap als vianants.
  • Es valorarà positivament l'ús de material reciclat per a la seva realització.

6. Criteris de valoració: Els criteris de valoració seran l'originalitat, la qualitat artística i el disseny.

7. Valoració del jurat: Les deliberacions del jurat seran secretes i inapel·lables. El veredicte es farà públic el dia i l'hora prevista per al lliurament de premis, el diumenge 16 de juny juntament amb els premis de pintura sobre l'asfalt.

8. Inscripcions: La inscripció al concurs és gratuïta i es farà mitjançant una butlleta d'inscripció que es descarrega en aquest enllaç (balcons o carrer).  Es podrà recollir en format físic al Centre Cultural Sala Galà. La butlleta s'haurà de remetre degudament complimentada al punt d'informació del Centre Cultural la Sala Galà. El període d'inscripció al concurs finalitzarà el 12 de juny de 2019. La participació en el concurs suposa l'acceptació d'aquestes bases.

9. Premis:

  • 1r premi: 10kg de botifarres i panxeta, 6 ampolles de cava i un espectacle a càrrec de l'Ajuntament (data a concretar amb l'Ajuntament).
  • 2n premi: 10kg de botifarres i panxeta.
  • 3r premi: 6 ampolles de cava.
  • Balcons: àpat per a dues persones.
  • Hi haurà un obsequi per a tots els participants!

10. Informació: al Centre Cultural Sala Galà, Intagram de la Comissió de Festes, Facebook de la Comissió.

 

concurs pages to jpg 0001 1

giny inscripcions18 19

  

gini llibret19 20

biblioteca municipal

 

Radio

Ajuntament de cassa