Inici

capçalera18-19

 

Celebrem un Sant Jordi diferent del que teníem planejat, però no per això, deixarà d’haver-hi Sant Jordi a Cassà.
Des de l’Ajuntament us presentem propostes per celebrar aquesta diada segons les circumstàncies d’enguany. Les activitats que havíem organitzat per realitzar a la plaça de la Coma, les farem de forma virtual.

Al web de Sant Jordi podeu trobar-hi tots els enllaços amb vídeos, guies de novetats, Bookface, recomanacions literàries d'autors cassanencs, tallers virtuals per pintar i decorar balcons amb roses, etc. Així com un racó reservat pels diferents centres escolars que ens han fet arribar les seves propostes.

La novetat més destacada és l' exposició virtual de Sant Jordi, on mostrarem les roses, dracs, màscares i recomanacions que la ciutadania compartirà per xxss, així con altres propostes sorgides de les diferentes àrees de l’Ajuntament. Animeu-vos a visitar-la.

Un dels principals actes de cada any a la Diada de Sant Jordi, és l'entrega de premis del Correlletres, Premis Literaris i el Concurs de Punts de Llibre.
Aquesta edició, malgrat el confinament, farem aquest acte de manera virtual. D’aquesta manera, el proper dissabte 25 d’abril a les 17.30 h se celebrarà, a través de Youtube , l’entrega de 54ens Premis Literaris Escolars, Correlletres i del 17è Concurs de Punts de llibre.

Tindrem connexions simultànies amb guanyadors, perquè ens expliquin la seva experiència en la participació d’aquesta edició.
Us animem a participar al xat del públic que hi haurà en directe i a aplaudir als guanyadors d’aquesta edició tant especial.

Podreu seguir l’acte des d'aquí

 

DES DEL CENTRE CULTURAL SALA GALÀ

BIBLIOTECA

 • Exposició virtual de Sant Jordi

A partir de dimecres hi trobareu parets amb continguts de la biblioteca on hi ha recomanacions literàries i concursos; parets de Cassà Jove on també hi ha altres propostes literàries i concursos, un apartat creatiu de l’escola d’Art Josep Lloveras i arxius multimèdia amb diferents recomanacions per Sant Jordi cassa.cat/exposantjordi 

 • Contes explicats

Per celebrar un St. Jordi diferent, però ben literari, des de la Biblioteca us ofereixen un recopilatori dels contes que expliquen cada dimarts i dijous a les xarxes socials 

 • Guies de novetats

Des de la Biblioteca us presenten una selecció de les novetats literàries de St. Jordi d'adults, infantils i també per a joves!

 • Recital del dia mundial de la poesia

El 21 de març se celebra el Dia Mundial de la Poesia. Cada any la Biblioteca organitza un recital poètic, però aquest any ha estat virtual. Que gaudiu de les poesies!

 • Bookface

Bookface. A través d'aquest moviment impulsat per la New York Public Library, cada divendres, la Biblioteca penja a les xarxes socials un bookface, és a dir, una fotografia que encaixa la cara o el cos en una coberta d'un llibre. En aquesta exposició us mostrem un recopilatori de les millors fotografies. Ho podeu veure a l’exposició virtual cassa.cat/exposantjordi

 • Recomanacions literàries

Feu-vos una foto amb la vostra recomanació de lectura per #SantJordiCassà i envieu -la per WhatsApp al 635 449 634. #JoRecomano. Ho podeu veure a l’exposició virtual. cassa.cat/exposantjordi

 • El joc de la biblioteca

Sabeu de literatura i de biblioteques? Voleu jugar una estona? Us animem que proveu la ruleta de paraules de la Biblioteca. Atenció! El joc és sensible a les majúscules i als accents.

 

ESCOLA D'ART JOSEP LLOVERAS

 • Roses

L’escola d’Art Josep Lloveras us anima a fer un taller per regalar roses als qui més estimeu. Pinteu-les dels colors que vulgueu i envieu-les al WhatsApp 635 449 634. Trobareu  les 2 plantilles per fer les roses aquí. rosa 1  rosa 2. Les vostres creacions que hageu compartit les podreu veure a cassa.cat/exposantjordi

 • Dracs i màscares

Exprimiu la vostra creativitat i feu els vostres dracs o màscares. Publiqueu a les vostres xxss etiquetant a #escoladartjoseplloveras o envieu-les al WhatsApp 635 449 634.   En trobareu a cassa.cat/exposantjordi

 

ÀREA DE JOVENTUT

 • Joc de les emoticones

Des de l’Àrea de Joventut us presentem un enigma literari. Sou capaços d’esbrinar quins títols s’amaguen darrere aquests emojis? Si sou amant dels llibres, segur que sí! I si no... També! Animeu-vos!, que segur que els coneixeu! Envieu les vostres respostes al whatsapp de Joventut (669 166 000) i us farem arribar les solucions!. A cassa.cat/exposantjordi trobareu el joc.

 • Repensem la diada

Aquest apartat de l’exposició de cassa.cat/exposantjordi trobareu  un recull d’imatges de recomanacions de lectures feministes.
En aquesta mateixa exposició podreu visualitzar el vídeo que us ha preparat l’Àrea de Joventut, “Repensem la Diada:  juntes matem el drac”.

 • Micro-relats

Aquí teniu un repte: escolliu una de les 4 imatges ambigües que us proposem (fixeu-vos que en cadascuna s’hi amaga un element important de la Diada de Sant Jordi) i escriviu un micro-relat amb el que us suggereix. Feu-nos arribar la vostra proposta a través de les teves xarxes o al WhatsApp de Joventut (669 166 000) . Les imatges es troben a cassa.cat/exposantjordi

giny inscripcions18 19

  

gini llibret19 20

biblioteca municipal

 

Radio

Ajuntament de cassa