Inici

capçalera18-19

 

A partir del 29 de juny i fins el 14 d'agost podreu gaudir del nou curs en línia, el taller d'iniciació al dibuix amb apunts del natural. Aquest taller va adreçat a totes aquelles persones que es vulguin iniciar en el dibuix del natural o que vulguin perfeccionar el seu estil. Fomentar la capacitat d’observació, prendre consciencia de l’espai, desenvolupar la creativitat individual, valorar-ne els propis resultats i els del grup. Gaudir i aprendre amb les obres de tots.

Les obres que es treballaran es plantejaran des de la tècnica del llapis grafit, tinta i aquarel·la i els participants rebran unes directrius al principi de cada taller setmanal a través del correu electrònic.

El taller, destinat a alumnes a partir de 14 anys, es durà a terme a través de videoconferències a través de l'aplicatiu Skype on connectaran amb la professora per visionar les directrius amb exemples pràctics i fer preguntes.

Hi haurà una comunicació oberta i dinàmica entre la professora i els alumnes a través del Whatsapp o correu electrònic per mostrar els treballs en curs i rebre assesorament personalitzat i individual.

Quan el curs finalitzi, es farà una exposició virtual de les obres realitzades.


Podràs gaudir d'aquest taller d'un mes i mig per un preu de 50 €. Aquest curs l'imparteix la professora i professional de l'escola d'art municipal Josep Lloveras, la Ció Avellí.

Inscripcions obertes a : http://salagala.cat/inscripcions-info

giny inscripcions18 19

  

gini llibret19 20

biblioteca municipal

 

Radio

Ajuntament de cassa