Inici

capçalera18-19

 

Ja s'han obert les inscripcions pel curs 2020-2021 de l'Escola d'Art Josep Lloveras. Pots realitzar la teva inscripció en el següent enllaç.

Ja pots inscriure't als cursos que ofereix l'escola d'art. A part dels que ja estan consolidats i es projecten des de fa molts anys com ara tapís, dibuix i pintura infantil o d'adult, joieria o disseny i il·lustració per a joves, enguany s'amplia l'oferta amb cursos dinàmics i engrescadors com ara la creació d'un web professional amb el wordpress o bé, el taller d'enquadernació clàssica.

També s'ofereixen cursos monogràfics com Photoshop o Fotografia. Destaquem el nou monogràfic de fotografia amb l'aparell mòbil on aprendras a treure-hi el màxim rendiment a la càmara que sempre portes a la butxaca.

Des de l'Escola d'Art Josep Lloveras també s'ofereixen més esporadiques com el taller d'emocions en família "El monstre dels petons", el taller familiar d'arquitectura i el cicle de participació al Festival LandArt&Gavarres. Troba aquí més informació sobre aquests tallers i jornades.

Consulta l'oferta formativa de l'Escola d'Art Josep Lloveras aquí

giny inscripcions18 19

  

gini llibret19 20

biblioteca municipal

 

Radio

Ajuntament de cassa