Inici

capçalera18-19

 

Ja s'ha fet el sorteig per escollir l'horari a través de la inicial del cognom de totes les persones inscrites a l'Escola de Música Pere Mercader en el període del 10 d'agost a l'1 de setembre de 2020. El resultat ha sigut la lletra <H>.

Per consultar el llistat complet de convocatòria cliqueu aquí.

Per consultar l'acta del sorteig de l'horari de tria d'instrument cliqueu aquÍ..

L’alumnat que no pugui venir a triar l’horari d’instrument, en l’hora establerta, pot contactar amb la Sala Galà (972462820 – Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.) i comentar el seu cas, ja que l’assistència és obligatòria.

L’alumnat que no apareix a aquesta llista és perquè no ha realitzat la inscripció de matriculació del curs 2019-2020 dins el termini establert (del 10 d'agost a l'1 de setembre). En cas de dubte podeu contactar amb la Sala Galà (972462820 – Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.) i comentar la vostra incidència.

Les inscripcions realitzades a partir del 2 de setembre escolliran horari d’instrument per ordre d’inscripció a partir del 9 de setembre (no escau el sorteig).

giny inscripcions18 19

  

gini llibret19 20

biblioteca municipal

 

Radio

Ajuntament de cassa