Inici

capçalera18-19

 

Fem públic el document de Protocol de reabertura i recomanacions d'actuació davant el risc de COVID-19 a l'Escola de Música Municipal de Cassà de la Selva.


 

El protocol es fonamenta amb els documents següents:

o Instruccions per al curs 2020-2021 dels Centres Educatius de Catalunya( Secretaria de Polítiques Educatives – Departament d’Educació, Generalitat de Catalunya)

o Pla D’actuació per al curs 2020 – 2021 per a centres educatius en el marc de la pandèmia (Departament d’Educació, Generalitat de Catalunya)

o Preguntes més freqüents i Guia per elaborar el pla d’organització dels centres educatius per al curs 2020-2021 (Departament d’Educació, Generalitat de Catalunya).

o Plans de represa del sector cultural. Biblioteques. Departament de Cultura. Document aprovat pel Comitè Tècnic del Pla PROCICAT per emergències associades a malalties transmissibles emergents amb potencial alt risc en data 3 de juliol de 2020.

o Pla de contingència de l’Ajuntament de Cassà de la Selva per a un retorn de forma segura a la feina presencial, davant la pandèmia provocada pel Coronavirus Sars-Cov-2.

o Informe amb relació a les mesures que s’aplicaran per a l’obertura dels centres escolars (Departament d’Educació – Generalitat de Catalunya).

o Gestió de casos Covid-19 als centres educatius (Departament d’Educació i Societat Catalana de Pediatria).

 

giny inscripcions18 19

  

gini llibret19 20

biblioteca municipal

 

Radio

Ajuntament de cassa